Re: RECENZE BEZ OBRAZKU
Treba k Temnote aka Darkness obrazky byly.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Nebyly, resp. ne tak, jak je potřeba. I teď je v recenzi vidět, že u ní bylo šest obrázků linkovaných na ČSFD. To je pochopitelně nepoužitelné - zaprvé ČSFD může kdykoliv ty soubory přesunout nebo smazat (jak se evidentně stalo), za druhé se to prostě nedělá.
Aha. Tak to jsou ty "Vraždy bez záruky". Já jsem si říkal, co to sakra je za film... Na mě musíš s anglickými názvy :-)
(A ne, nemám ty filmy s chybějícími obrázky. Kdybych je měl, tak je natípám.)
Tak jsem Pepakovi poslal obrazky k Darkness a Jack-O.
humenbeingovi posílám na mail obrázky z District 9, aby to bylo urychlenější
Poslal jsem Pepakovi obrazky k Colic: dek hen pee (Bolest) a T.M.A. Snad jeste nejake DVD nebo DVDripy s chybjicimi obrazky najdu :-)
v zachvatu pracovitosti jsem doplnil chybejici covery vsude kde to slo (51 filmu)
v tehle chvili by mel byt vsude krome ruznych amaterskych veci co asi nevyjdou na dvd a jednoho televizniho filmu, co nevysel zatim...
U teto recenze Black Cat jsou obrazky z jineho starsiho filmu
http://www.studna.net/reviews/185/
ty jo, to je sila, kdo je za takovou diverzi asi odpovednej :-)
aha, obe recenze Black Cat (1934 i 1989) ukazovaly do stejnyho adresare se stejnym prefixem, tj. stejne obrazky dvakrat
kazdopadne na 1989 verzi nejsou, nikde tam nevidim jiny adresar, tezko rict jestli to nekdy fungovalo... "-(
Docela zvěrstvo jsem objevil u Maniac Copa III, kde lezou přímo do textu recenze prázdný čtverečky.
To je pozůstatek natvrdo linkovaného obrázku z jiného serveru. Odstraním...
TAdy http://www.studna.net/reviews/1016/ obrázky jsou ale prolínají se tam 2 filmy. A změnit rok jedná se o film Chorake z 1981 či tak nějak.
aha, to bylo ve stary verzi mnoga filmu pod nazvem Crocodile... rozdelim to diky za info
líní admini, ehm, nechtěli vytvářet nové adresáře, tak to flákli do jednoho.
Nevim jak vám, ale většina z těch posledních přidaných obrázků se mi vůbec nezobrazuje. Snad jenom Ganja a Hess jsou v pořádku
Nevim jak vám, ale většina z těch posledních přidaných obrázků se mi vůbec nezobrazuje. Snad jenom Ganja a Hess jsou v pořádku
aha, podle Ganji tipuju ze to obitus si vzal k srdci co jsem mu rikal ze ma udelat pred smazanim tech filmu...
pokud vidis jen jeden obrazek, ten prvni, tak je to kvuli nejakymu bugu na kterej nemuzu prijit, co ve chvili presouvani souboru z uploadu proste ty dalsi vynecha... tj. ty obrazky tam jsou, ale jinde nez je databaze ceka, takze to musim fixnout rucne, coz bohuzel neudelam dokud nebudu u svyho pocitace v Praze, snad uz zitra
bug bohuzel nenastava vzdycky, takze zatim nevim presne cim by to mohlo byt, ale planuju ted stejne tuhle cast kodu prepisovat kvuli chytrejsimu ukladani souboru, takze snad to pri tom najdu...
Currently used extensions: pun_admin_manage_extensions_improved, pun_bbcode. Copyright © 2008 PunBB
[ Vygenerováno za 0.061 s, vykonaných příkazů: 11. ]