Jo, myslel jsem soutěž, o jejímž rozhodnutí byla zpráva podána před chvílí.
Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
STUDNA.net » Náměty a připomínky » FF2010 » Odpovědět
Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.
Jo, myslel jsem soutěž, o jejímž rozhodnutí byla zpráva podána před chvílí.
ted jsem trochu zmaten, ale jestli myslis soutez, tak to je v novinkach uz davno
Tak kdo vyhrál?
ok, bude to definitivne druhy vikend - patek 9.7. až neděle 11.7., s tím že pátek jen vecer a nedele dopoledne klasicky
dalsi zvazovanou novinkou je opusteni Zrcadloveho salu a presun do sklepa kina
+ jistota, ze nebude problem se zatemnenim jako treba vloni, je to hodne hluboko pod zemi
+ dost pravdepodobne ze stejnyho duvodu tam nebude v lete vedro (ale to jen tipuju)
+ horror atmosfera?
na druhou stranu:
- ve sklepe vedou trubky od zachodu, a kazdy splachnuti vyvola patricnou zvukovou odezvu pri jizde hovna celym toboganem nad hlavami divaku :-) ale tohle se delo nekdy pred 4 rokama kdyz jsem tam byl naposled, nevim nakolik to jeste plati
- je to kino, takze o 100 metru dal o kulturaku, nicmene primo v kine je pro zmenu bar Velky Voci
- jestli si dobre pamatuju, tak kdo neprijde vcas v tech tmavejch chodbach pak tezko hleda kudy kam... no to je mozna plus
kazdopadne bych ten prostor chtel videt nejdriv nez na to kejvnem
Konecne bych se tam rad taky podival, tak bych byl pro druhy termin .
s organizatory letosniho Festivalu Fantazie resime termin nasi ucasti, a jen tak ciste nezavazne mate ted sanci se coby potencialni navstevnici vyjadrit, co by vam vyhovovalo vic, bez zaruky ze vam bude vyhoveno :-)
jako pokazde je to zacatek conu (ctvrtek 1.7 az sobota 3.7.) VS konec conu (patek 9.7. až neděle 11.7.)
prvni ctvrtek je v podstate jen par hodin vecer, stejne jako posledni nedele je par hodin rano
normalne bych vzdycky preferoval prvni vikend, ale prece jen to jsou 2 pracovni dny, proti jedinemu v druhem terminu (byt uz to jsou prazdniny)
nazory?
STUDNA.net » Náměty a připomínky » FF2010 » Odpovědět
Currently used extensions: pun_admin_manage_extensions_improved, pun_bbcode. Copyright © 2008 PunBB
[ Vygenerováno za 0.022 s, vykonaných příkazů: 8. ]